Ihanaa joulun aikaa ja terveiset täältä sohvan pohjalta. Meillä on ollut ihanan rauhallinen joulu täynnä hyvää ruokaa, ystäviä, pelejä, paljussa pulikointia ja kiireetöntä yhdessä oloa. Juuri sellaista ihanaa kuin jouluun kuuluukin.

Pienenä takaiskuna kaiken keskellä sain niskani täysin jumiin, joten pää ei juuri käänny. Onko vinkkejä tälläisen ongelman selättämiseen kotikonstein? Minulla ei nimittäin ole koskaan ollut niskat näin pahasti jumissa. Enkä tiedä mistä ongelma johtuu, illalla menin nukkumaan ihan kaikissa voimissani ja aamulla heräsin niin, etten meinannut päästä ylös sängystä kun niskat olivat jumittaneet. Argh.
Sen verran kuitenkin halusin tässä joulunpyhinä muistaa teitä lukijat, että kokosin kaikki jouluaskartelut yhdelle sivulle. Näin sinun ja minunkin on helpompaa selailla ohjeita ja hyödyntää jatkossa. Ensi viikolla käännetään katse kohti uutta vuotta!