Oi, joulu on voitu hyvin. Ja paksusti. Hyvää ruokaa on syöty siinä määrin, että itse kukin on tässä ruvennut kaipaamaan rytmiä ja pientä aktiviteettia pelkän sohvalla makaamisen ja syömisen vastapainoksi. Eilen kävimme elokuvissa katsomassa Hevisaurus -elokuvan (joka muuten oli susihuono, en suosittele) ja syömässä Thaimailaisessa ravintolassa.
Tänään viimeistään oli hyvä hetki sanoa heipat jouluruoka meiningeille ja siirtää itsensä ja perheensä ulkoruokintaan. Suunnistimme retkelle Porkkalanniemeen. Mukaan pakkasimme kunnon eväät ja päälle lämpimät vaatteet, jokaisen retken tärkeimmät varusteet.
En ole suurikaan makkaran ystävä, mutta pikkupakkasessa nuotiolla paistettu makkara ei paremmaksi muutu. Ja totta kai meillä oli mukana termarikaakaota, vaahtokarkkeja, kahvia, voikkareita ja itsetehtyjä suklaakeksejä. Koska parasta retkeilyssä on hyvät eväät. Kysykää vaikka keltä.
Ja tiedättekö, ulkoilu päivän jälkeen on ihanan freesi olo. Lisää makkararetkiä mulle, kiitos kyllä!

 

 

Miten teidän välipäivät on sujuneet? Oletteko jo sanoutuneet irti jouluherkuista?