Hei ja kiva kun olet tullut blogiini!

Meillä luotetaan siihen, että ku ite tekee, saa mitä tulee. Se onkin hyvä neuvo kaikille muillekin omavaraistaloudesta haaveileville! Uusien taitojen oppiminen yrityksen ja erehdyksen kautta on välillä hermoja raastavaa, mutta useimmiten hauskaa. Minulla on muutama kana, mukavan kokoinen keittiöpuutarha, hyvät sienimetsät ympärillä ja kaapissa toimiva hapanjuuri. Siinä omasvaraistalouteni peruskivet.

Olen hyvästä ruuasta nauttiva kotikokki. Neljä kasvavaa lasta ja työni perhekoti yrittäjänä vaativat nopeita, helposti valmistuvia, mutta hyviä sesongin mukaisia ruokia, joiden raaka-aineita ei tarvitse etsiä omaa pihaa tai paikallista markettia kauempaa. Ruokaohjeeni painottuvat kasvisruokaan, kalaan ja äyriäisiin, mutta tykkään myös leipoa!

Askartelun saralla olen aikamoinen moniottelija. Olen päässyt tekemään monenlaista aina lehden päätoimittasesta Tiimarin askartelumalleihin. Lisäksi  olen pitänyt kursseja sekä suoraan askartelun harrastajille, että tukkuliikkeiden asiakasyrityksille. Olen myös julkaisuut kirjan Ihanat albumit -Skräppää muistot talteen. Koulutukseltani olen Ohjaustoiminnan artenomi ja 2010 minut valittiin vuoden skräppääjäksi.

Yksi suurimmista intohimoistani on valokuvaaminen. Valmistuin valokuvaajaksi Helsinki Design schoolista joulukuussa 2017, mutta oppiminen on jatkuva prosessi. Kuvaan eniten ruokaa, mutta myös ihmisiä ja ruuan tuotantoa. Olen myös kiinnostunut elokuvaamisesta.

Kaikkeen tähän liittyy vahvasti myös matkustelu. Nykyisin matkustelemme lähinnä kotimassa erilaisiin luontokohteisiin, mutta haavena on maata pitkin matkustaminen myös ulkomaille. Kaikesta tästä kertoo Ku ite tekee -blogi

Lämpimästi tervetuloa mukaan.

Blogi yhteistyöstä. Teen blogissani yhteistyötä erilaisten yritysten kanssa. Kaikki yhteistyöt on merkitty selkeästi yhteistyö tunnisteella. Teen mielelläni yhteistyötä yritysten kanssa, jotka luontevasti istuvat elämääni ja sitä kautta blogiini. Jos olet kiinnostunut tekemään yhteistyötä blogini kanssa, niin ota yhteyttä ja mietitään mitä voisimme yhdessä tehdä.

Terveisin, Minna Enqvist

Ota yhteyttä minna (at) kuitetekee.com

PS. Edellisen askarteluaiheisen blogini löydät täältä.

Kaupallisessa yhteistyössä tekemäni postaukset näet tästä: