Hei ja kiva kun olet tullut blogiini!

Olen Minna ja harrastan modernia mummoilua. Tällä hetkellä opettelen uutta lähiöelämää kerrostalossa. Blogini on omistettu kaikille, jotka tekee vaikkei osaa. Olipa kyse sitten ruuanlaitosta, kädentaidoista, työelämän haasteista tai lasten kasvatuksesta. Yksi motoistani on: Tuurilla ne isotkin laivat seilaa.

Olen hyvästä ruuasta nauttiva kotikokki. Kasvavat lapset, perheen erilaiset aikataulut vaativat edullisia, helposti valmistuvia, mutta hyviä sesongin mukaisia ruokia, joiden raaka-aineita ei tarvitse etsiä omaa pihaa tai paikallista markettia kauempaa. Ruokaohjeeni painottuvat kasvisruokaan, kalaan ja äyriäisiin, mutta tykkään myös leipoa!

Askartelun saralla olen aikamoinen moniottelija. Olen päässyt tekemään monenlaista aina lehden päätoimittasesta kursseihin ja Tiimarin askartelumalleihin. Olen myös julkaisuut kirjan Ihanat albumit -Skräppää muistot talteen. Koulutukseltani olen mm. ohjaustoiminnan artenomi ja 2010 minut valittiin vuoden skräppääjäksi.

Rakastan myös matkustelua. Nykyisin matkustelemme lähinnä kotimassa erilaisiin luontokohteisiin, mutta haavena on maata pitkin matkustaminen myös ulkomaille. Kaikesta tästä kertoo Ku ite tekee -blogi

Bloggaaminen on minulle rakas harrastus. Ensimmäisen blogipostauksen olen kirjoittanut jo toukokuussa 2007. Blogini on elänyt erilaisia vaiheita ja toiminut aktiivisemmin ja epäaktiivisemmin, aina elämäntilanteeni mukaan. Ammatiltani olen kuntoutuksen asiantuntija, tällä hetkellä työskentelen Syöpäjärjestöissä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan.

Terveisin, Minna Enqvist

Ota yhteyttä minna.enqvist (at) kuitetekee.com

PS. Edellisen askarteluaiheisen blogini löydät täältä.