Tänään joulukalenterissa vierailee lukijani Siiri!
Askartelu on lähes jokapäiväinen luova terapiani. Nautin kovasti, kun voin maalailla ja leimailla taustoja ja roiskia värisuihketta. Minulle tärkeämpää on prosessi eikä aina niinkään lopputulos. Tähän touhuun voi helposti uppoutua tuntikausiksi. Teen kaikenlaisia töitä, mutta viime aikoina olen enimmäkseen tehnyt art journal -sivuja ja ATC-kortteja. Tykkään käyttää myös erilaisia kierrätysmateriaaleja ja tällä hetkellä lempimateriaalini onkin vanhat kirjat. Nyt joulun aikaan aloitin myös joulukoristeiden tekemisen. Tänä vuonna hankimme ensimmäisen oman kuusemme ja toki askartelijan kodissa pitää olla myös itsetehtyjä koristeita! 🙂

siiri-viljanen-joulukoriste-1

siiri-viljanen-joulukoriste-2
 siiri-viljanen-joulukoriste-3
Tämä jouluinen lumihiutalekoriste on yksinkertainen tehdä. Käytin pohjana kierrätyskartonkia, jonka värjäsin punaisella värisuihkeella. Päälle embossasin valkoisen ja glitterjauheen sekoituksella lumihiutaleleiman molemmille puolille. Leikkasin muodon ennen oiselle puolelle leimaamista, jotta sain sen osumaan paremmin kohdalle. Pyöristin kulmat, koska näin lumihiutale näyttää vähän myös jouluiselta piparilta. 🙂 Lopuksi naru ja kuuseen roikkumaan!
Lämmintä ja luovaa joulunodotusta kaikille!

 

Mukavaa joulunodotusta!

Siiri

Tervetuloa Ku ite tekee blogin joulukalenteriin. Joulukalenterissa blogini lukijat pääsevät ääneen ja jakavat omia jouluisia ohjeita ja reseptejä. Kannattaa siis käydä päivittäin katsomassa uudet jouluiset ideat!

joulukalenteri2016