Onpa kerrassaan ollut melkoinen joulukuu. Kun päätin laittaa vieraskynäpostauksiin perustuvan joulukalenterin pystyyn, en voinut kuvitellakaan mitä siitä seuraisi. On ollut jännittävää antaa blogi muiden “käyttöön” ja päästää hetkeksi irti omista “näin tämä kuuluu tehdä” asenteistaan. Matkan varrella olen oppinut uutta niin DIY ideoiden kuin bloggaamisenkin suhteen. Ihanaa joulua sinulle kanssa kulkija, kiitos, että olet lukenut blogini joulukalenteria, kiitos että olet olut mukana tekemässä sitä. Kiitos jokaisesta kommentista, kiitos kannustuksesta ja hyvistä ideoista, joita olette jakaneet.

Kiitos sinulle mahtavasta ja ideoiden täyttämästä joulukuusta!

 

Me rauhoitumme nyt joulun viettoon ja samalla blogikin pitää pientä joululomaa. Palaan eetteriin varmasti joulun aikana, mutta ensi sijaisesti aion nautiskella hyvästä seurasta, ruuasta, lasten riemusta ja kiireettömyydestä.

Toivon sinulle rauhallista joulua!