Moikka!

Todella hauska idea ja mahtavaa, että pääsin mukaan tekemään yhteistä joulukalenteria!

Aloitin leivontablogi Namparellin kirjoittamisen viime keväänä. Blogin idea oli pyörinyt mielessäni jo pidemmän aikaa. Alkuvuodesta syntyneen tyttäreni äitiysloman buustivaiheessa päätin kerätä rohkeuteni ja toteuttaa ajatukseni.

Blogissa leivotaan helppoja ja nopeita herkkuja. Välillä koko keittiö käryää ja taikinat leviää lattialle, mutta kun paljon tekee niin sattuu! Pääasiassa kuitenkin painokelpoisia ohjeita ja kuvia sesonkeja hyödyntäen.

Meillä arkeen omaa säpinää tuovat vauvan lisäksi minun eka- ja tokaluokkalaiset, sekä mieheni lapsi. Ruuhkavuosia eteenpäin hyvällä energialla

Blogia pääsee kurkkaamaan osoitteesta www.namparelli.fi ja lisää herkullisia kuvia instagramista www.instagram.com/namparelli.

polka-rocky-road-2

Joulukalenteriin päätin tehdä piparmintun makuisia Polka Rocky Road paloja. Polka on oma lemppari ja aina kun on saatavilla, irtispussi täyttyy niistä. Tämä on kiva tuliainen, lahja ystävälle tai vaikka lapsen opettajalle. Kääräise kauniiseen paperiin tai purkkiin ja nauha päälle. Ruokalahjat ovat nyt suosittuja!

polka-rocky-road-palat

polka-rocky-road

Polka Rocky Road

200 g tummaa suklaata
200 g maitosuklaata
20 g voita
150 g polka-karkkeja
80 g vaahtokarkkeja
Tee näin:

Murskaa polka-karkit pieniksi (muovipussi ja vasara toimii hyvin). Paloittele myös vaahtokarkit, jos käytät isoja. Vuoraa suorakaiteen muotoinen astia leivinpaperilla.

Paloittele suklaat ja voi astiaan. Sulata mikrossa.

Sekoita karkit sulaan suklaa-voi seokseen ja lusikoi leivinpaperille. Laita jääkaappiin ja leikkaa palasiksi kun suklaa on kohmettunut.

 

Ihanaa joulunaikaa toivottelee Tiina!

 

Tervetuloa Ku ite tekee blogin joulukalenteriin. Joulukalenterissa myös blogini lukijat pääsevät ääneen ja jakavat omia jouluisia ohjeita ja reseptejä. Kannattaa siis käydä päivittäin katsomassa uudet jouluiset ideat!

joulukalenteri2016