elisa

JOULUKALENTERI

Hei, täällä askartelee (usein lasten kanssa) 30+ (ihan kohta 35) Elisa la petite princesse blogista. Pieni puuha pitää ipanat pois pahanteosta, joten yksi lempipuuhistani onkin keksiä lapsille edes ohuesti järkevää tekemistä. Hamahelmet taitavat olla yhdenlainen ikisuosikki, joten kehittelin niiden ympärille kivan yhteisen joulupuuhan!

Nämä suloiset tanskalaissävytteiset lippunauhat menevät monen kanssa. Niillä voi koristella lahjapaketteja, kuusen (tästä lippunauhasta riittää moneksi päiväksi puuhaa!) ja vaikkapa nukkekodin joulukuntoon.

Tarvitset vain punaisia ja valkoisia helmiä, mieluiten isomman alustan, silitysvehkeet ja narua. Itselläni oli puuvillalankaa, mutta esimerkiksi rouhea juuttinaru on aivan ihana!

elisa2

elisa3

Yläriviin tulee siis kolme punaista, yksi valkoinen ja taas kolme punaista, jne. Voit myös muuttaa mittasuhteita ja tehdä halutessasi suurempia lippuja.

Sitten vaan silitys, jäähdytys ja narun pujottaminen. Mukavia joulupuuhia sinne!

elisa4

elisa5
https://www.facebook.com/lapetiteprincesseblogi
https://www.instagram.com/lapetiteprincesseblog

 

Tervetuloa Ku ite tekee blogin joulukalenteriin. Joulukalenterissa blogini lukijat pääsevät ääneen ja jakavat omia jouluisia ohjeita ja reseptejä. Kannattaa siis käydä päivittäin katsomassa uudet jouluiset ideat!

joulukalenteri2016