Tänään joulukalenterissa vierailee Anu Aromaattista arkea askarrellen -blogista.

Minna pyysi minua mukaan joulukalenteriin ja tokihan innostuin mukaan. Jotenkin halusin kuitenkin yllättää tekemällä luukkuni taakse jotain oman mukavuusalueen laidalta.

img_8304

Muutama viikko sitten olin jo toistamiseen kansailaisopiston Ihanat helmityöt- viikonloppu kurssilla. Opettajana toimi taitava Tiina Karttunen. Helmityöt ovat oiva harrastus, joskin vaatii rauhoittumaan ja keskittymään. Ehkä se on juuri siksi niin rentouttavaa. Sopii muuten perheen pienillekin askartelijoille.

img_8305

img_8307

Tämän luukun takaa löytyy siis  hauska, kaunis ja aloitteijallekin helppo  helmienkeli, jonka malli on Tiinan keksimä. Tarvitset kuvassa näkemäsi akryylipisara/prisma -helmen hameeksi pieniä keltaisia siemen helmiä sädekeään ja kirkkaita siemenhelmiä käsiin ja siipiin, hieman isompia sekä rautalankaa.

Nyt helmienkelit tanssivat vielä kotona pöytäkynttilän ympärillä, mutta jokainen niistä lähtee ennen joulua Jouluniloa viemään opettajille ja ohjaajille.

Tämän ja muita (enemmän paperille tehtäviä) tekeleitäni löydät blogistani Aromaattista arkea askarrellen, instagrammista nimellä rinuaakka_  ja Pinterestistä ihan omalla nimellä. Rauhallista joulunoodotusta kaikille!

 

Tervetuloa Ku ite tekee blogin joulukalenteriin. Joulukalenterissa blogini lukijat pääsevät ääneen ja jakavat omia jouluisia ohjeita ja reseptejä. Kannattaa siis käydä päivittäin katsomassa uudet jouluiset ideat!

joulukalenteri2016