Chilinen kikhernepasta syntyy muutamasta elementistä, joista yksi on valmiit chilillä maustetut fetajuustokuutiot. Kikherneet paahdetaan uunissa ja sipuleita paistetaan pannulla hiljalleen voin kanssa. Lopuksi kaikki sekoitetaan yhteen ja nautitaan. Juurikin täydellistä arkiruokaa.

Pastat ovat pelastukseni. Niihin on aina aineita. Silloinkin kun näyttää siltä, että kaapissa ei ole mitään, niin aina yhden pastan ainekset löytyvät. Olen myös huomannut, että lapset syövät mitä tahansa, jos se on sekoitettu pastan sekaan.

Chilinen kikhernepasta

Chilinen kikhernepasta

Tarvitset:
1 pkt kikherneitä
4 valkosipulin kynttä
oliivi öljyä
1 pkt chilillä maustettuja salaattijuustokuutioita
1 pss babyleaf pinaattia
1 iso sipuli
nokare voita
pastaa 100g / hlö

Tee näin:

Laita pasta vesi kiehumaan ja uuni lämpenemään 225 asteeseen. Huuhtele kikherneet. Pirskottele uunivuokaan oliiviöljyä, kaada kikherneet vuokaan, mausta suolalla ja pippurilla, pyörittele herneet, öljy ja mausteet sekaisin. Laita uuni vuokaan 4 valkosipulinkyntä kuorineen. Paahda kikherneitä 225 asteessa noin 20 minuuttia.

Kuori ja viipaloi sipuli. Hauduta sipulia voin kanssa miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia.

Keitä pasta ohjeen mukaan. Sekoita keitetyn pastan joukkoon kikherneet, kuorittu ja pilkottu valkosipuli, salaattijuustot ja pinaatti.

Nauti Chilinen kikhernepasta heti, tai viimeistään kun saat teinit ulos huoneistaan.

Chilinen kikhernepasta

Kokeile myös muut helpot pastareseptini arkeen.

Kannattaa myös tsekata Liemessä Jennin hittipasta Uunifetapasta, jota meinaan itsekin kokeilla!