Kakut kevään juhliin löytyvät tästä koonnista! On suklaakakkua, raparperikakkua, mansikkakakkua, sokeritonta kakkua, you name it.

Kevät on täynnä erilaisia juhlia, on äitienpäivä, naistenviikko, lakkiaisia, rippijuhlia, päättäjäisiä, valmistujaisia ja jos sun mitä. Tai no naistenviikko on vasta heinäkuussa, mutta voisi olla keväälläkin. Joka tapauksessa kevät on kakunsyönnin luvattua aikaa.

Kakut kevään juhliin

Olen itse kakkujen ystävä. Minusta juhlapöytä näyttää vähän hienommalta kun sen kruunaa kakku. En välttämättä tarvitse mitään kreisiä yksisarvista tai realistisen kokoista aidon näköistä sammakkoprinssi kakkua, vaan ihan vanhakunnon täytekakku ajaa asiansa. Ei sillä ettenkö olisi haaveillut yksisarviskakusta.

Olen kuitenkin itse leipurina aika perustyyppi, eivätkä taitoni riitä mihinkään fantasia luomuksiin. Pyrin lähestymään leivontaa maku edellä. Nämä kokoamani ohjeet sopivat kaltaiselleni kakkuihmiselle, jolla on perustaidot hanskassa, mutta superleipuri ei tarvitse olla!

Oma vahvuuteni ovat juustokakut, perusidean kun tajuaa, voi makuja vaihdella sesongin mukaan. Onko sulla joku pravyyri, mikä syntyy tuosta vaan ja jonka reseptin osaat ulkoa?

Kakut kevään juhliin

Kakut kevään juhliin

Viljattomat kakut, vähemmän sokeria: