Isäni käyttää sellaista sanontaa kuin “Rahas ei mee hukkaan, jos käytät ne kirjaan taikka kukkaan.” Ja olen samaa mieltä. Olen joskus käyttänyt sanontaa myös joidenkin synttäribileitteni lahjalistana. Toimi. Tällä kertaa halusin juhlistaa elämää syksyisellä kimpulla ja tehdä sen itse.

Muistatteko kun aikaisemmin syksyllä osallistuin kukkakurssille? Sen lisäksi, että kurssilla tehtiin upeat kukka-asetelmat, sai kukkakurssilla vinkkejä kukka-asetelmien tekemiseen kotona. Olenkin kurssin innoittaman tehnyt jo muutaman syksyisen asetelman. Ensimmäisen neljän bloggaajan illalliselle ja toisen nyt halloween hengessä. Tai ehkä enemmänkin syksyisen kurpitsajuhlan hengessä. Neljän bloggaajan illalliselle keräsin kukat puutarhasta, mutta tähän ostin kukat kukkakaupasta. Ihan ensimmäistä kertaa ostin ihan vain erillisiä kukkia yrittäen miettiä miten ne sopisivat yhteen. Aloittelijan virheen huomasin vasta kotona, eli olisi pitänyt ostaa enemmän erilaisia vihreitä, jolloin kimpusta olisi saanut vielä runsaamman.

No, huolimatta tuollaisista pikkuseikoista, olin kimppuun varsin tyytyväinen. Ja mikäpä olisikaan parempi syy antaa itselleen kimpullinen kukkia kaiken syysmasennuksen keskellä, kuin blogin yläpalkkiin ilmestynyt Suomen Blogimedian tunnus. Meikäläinen on osa uutta ruokablogi jengiä, josta myöhemmin vielä lisää. Mutta sen verran pitää hihkua, että aika pähkinöinä täällä ollaan. Kovassa seurassa kertakaikkiaan.

kukka-asetelma kukka-asetelma kukka-asetelma

Muistakaahan ilmoittautua mukaan DIY -joulukalenteriin. Vielä mahtuu mukaan!

 

Ihanaa viikonloppua!