_c_pääsiäinen_

Lautasliinan taittelu pääsiäispupuksi

Lautasliinan taittelu pääsiäispupuksi on hauskaa ja lopputulos ilahduttaa taatusti niin pieniä kuin vähän isompiakin juhlijoita. Eikö nimittäin ole sympaattinen otus? Bongasin ohjeen alunperin Pinterestistä ja ohjeita taitteluun löytyykin valtavasti. Taittelu on sen verran helppoa, ettei tarvitse olla mikään origamimestari onnistuakseen. Ja kun taittelun oppii, syntyy isompikin määrä pupuja nopeasti. Suosittelen kokeilemaan!

Lautasliinan taittelu pääsiäispupuksi on helppoa hyvillä ohjeilla. Tässä linkki Peggyn pieni punainen keittiö -blogin video-ohjeeseen! Ja täältä löytyvät kuvalliset ohjeet.

Olen aina tykännyt panostaa pääsiäisen kattaukseen, sillä se on niitä ensimmäisiä kertoja kun kattauksessa näkyy kevät. Heleät värit, valo ja keveys. Rakastan sipulikukkia, erityisesti hempeitä helmihyasintteja. Kevät kattauksessa tärkeässä roolissa ovat kukat, jotka saavat olla reilusti vihreitä. On myös ihanaa vetää kaappien kätköistä esiin energisen väriset pöytäliinat ja haudata tummat, jouluisat liinat kaappien kätköihin. Innostuin keväästä ja auringosta jopa siinä määrin, että sain aikaiseksi vaihtaa jouluverhot pois! Suorastaan ennätysajassa. Niin ja jos et ole vielä kylvänyt rairuohoa, niin nyt on korkea aika laittaa siemenet multaan!

Tänä vuonna vietämme pääsiäisen mökkeillen, joten se asettaa omat haasteensa ja mahdollisuutensa pääsäistunnelman luomiseen. Olenkin viime päivinä sairastellessani selaillut ahkerasti Pinterestiä ja minulla on siellä kevät jutuille ihan oma taulunsa, tervetuloa inspiroitumaan.

Lautasliinan taittelu pääsiäispupuksi

Ps. Jos pääsiäisaskartelu kiinnostaa, niin katso ohjeet pääsiäismunien kasvivärjäyksestä ja ideat lasten kanssa askarteluun.