Otetaan heti alkuun tunnustus. Olen laiska sesonkiaskartelija, vaikka voisi kuvitella että kun lähes päivittäin askartelee jotakin, niin siinä sivussa syntyisi käden käänteessä pääsiäiskoristelut ja kevätkranssit. Väärin. Olen siinä mielessä erittäin epävarma-askartelija. Inspiraationi ei kulje samassa syklissä vuodenaikojen kanssa. Tällä kertaa innostuin kuitenkin askartelemaan pääsiäiskortteja lasten kanssa!
Nämä pääsiäiskortit on helppo toteuttaa pientenkin lasten kanssa. Tarvitset vain akvarellipaperia, vesivärit ja mustan ja keltaisen tussin.
Anna lapsen tehdä joko sormella tai pensselillä täpliä akvarelli paperille. Maalaa sen jälkeen maa täplien alle. Anna kuivua. Kun vesiväri on kuivaa piirrä täplille ääriviivat, silmät, siivet, jalat, pyrstö ja nokka. Halutessasi voit kirjoittaa korttiin myös pääsiäistervehdyksen!

 

Oletteko te askarrelleet pääsiäiskortteja?