Koska olet viimeksi lähettänyt ihan oikeaa postia facebook tervehdysten tai sähköpostien lisäksi? Minun täytyy myöntää, että en ole järin aktiivinen postinlähettäjä, mutta olen silloin tällöin yllättänyt itseni lisäksi muutamia kauempana asuvia ystäviä ja lähettänyt ihan oikeaa postia. On kuulkaa ollut riemastuttavaa saada kirjeitä takaisin. Tuntuu ihan joululta! Kannattaa kokeilla.
Käsinkirjoitetussa tekstissä on sitä jotakin. Tiettyä nostalgiaa ja henkilökohtaisuutta, jota sähköisessä muodossa on hankalaa tavoittaa. Nuorena minulla oli kirjeystäviä useampikin, mutta elämän viedessä on sekin jäänyt. Tuntuu ettei ole aikaa. Aina sama juttu. Sillä onhan sitä oikeasti, ihan yhtä paljon kuin ennenkin. Katsoin juuri Netflixiltä kolme kautta Scandal nimistä sarjaa. Siinä ajassa olisi ehtinyt kirjoittaa pari kirjettä. Valitsin toisin.
Olen miettinyt viime aikoina paljon sitä mihin aikani haluan käyttää. Aika on ehkä arvokkainta mitä tällä hetkellä voin antaa. Käytänkö sitä viisaasti? Teenkö ajallani sitä mitä todella haluan tehdä, vai valuuko se sormieni välistä aiheuttaen kiireen tuntua. Auttaisiko uudelleen organisointi ja tarmon keskittäminen voimaa tuoviin asioihin?
Mutta asiaan, mitä jos lähettäiist tänä vuonna halloween tervehdyksen postissa? Itse tehdyn kortin, kirjeen tai vaikka kaupasta ostetun kortin tervehdyksen kera. Voin luvata, että yllätys on taattu.

Tämä kortti on tehty niin, että ensin tausta on värjätty oranssilla musteella ja misteillä. Päälle on leimattu sekä mustalla, että oranssilla musteella. Talot on leikattu mustasta pahvista sixxizillä ja niihin on lisätty vähän valkoista mustetta elävyyttä tyomaan ja kiinnitetty pohjaan kaksipuoleisella kohoteipillä.  Puupahvisen lepakon olen värjännyt mustaksi embossaamalla.  Lopuksi olen viimeistellyt kortin leimaamalla tervehdyksen, liimaamalla päytkän nauhaa ja kiinnittämällä haaraniitin paikoilleen. 

Etsitkö inspiraatiota halloweeniin? Klikkaa yllä olevaa kuvaa!