Jos joskus talvella manaan syrjäisen sijaintimme, pimeyden ja maalla asumisen ankeuden syvälle sinne itseensä, niin nyt keväällä olen hurmaantunut samasta syystä. Joka puolelle levittäytyvä vihreys ja vehreys on huumaavaa. Mitä sävyjä! Millainen vihreys!
Ja tiedättekö. Toissa päivänä sain seurata sellaista ihmettä, että peura synnytti vasan pellollemme. Ja eipä kauaa kestänyt kun vasa otti ensiaskeleensa ja seurasi emäänsä metsän suojaan. Ja entäpä se palokärki, joka on tehnyt pesänsä talomme vieressä kasvavaan puuhun. Puusta kuuluu hirvittävä sirkutus aina kun emä käy ruokkimassa pesuettaan. Ihmeellistä sanon minä.

Puutarha näyttää tällä hetkellä siltä kun se olisi räjähtämässä kukkaan. Kaikki näyttää pullistuneelta, pingottuneelta, valmiilta aukeamaan minä hetkenä hyvänsä. Tunnelma on nautinnollisen odottava. Kohta kaikki aukeavat ja puutarha on parhaassa loistossaan.

Mikä onkaan parempi aika aloittaa loma? Meillä ohjelmassa on telttailua koko perheen voimin partioleirillä, mökkeilyä ja ihan vaan yhdessä oloa. Aijon nauttia luonnosta, auringosta ja aikatauluttomuudesta. Ottaa rennosti ja valokuvata paljon.

Milloin sinulla alkaa loma? Oletko jo tehnyt lomasuunnitelmia?

PS. Oletko käynyt jo äänestämässä Kikkoman kamppiksen reseptiä? Klikkaa itsesi tästä mukaan kilpailuun.