Lauantaina minulla oli mahdollisuus käydä tutustumassa uudistettuun Silja Symphonyyn. Meille oli järjestetty pieni laiva suunnitus, jonka aikana pääsimme maistelemaan laivan eri ravintoloiden antimia, kurkistamaan upeaan sviittiin, lasten leikki tiloihin ja nauttimaan laivan tunnelmasta.
Oli tosi kiva tavata monia seuraamiani bloggaajia ihan livenä ja vaihtaa kuulumisia. Pari tuntia hurahti niin nopeasti, että lopuksi meillä alkoi jo olemaan kiire ehtiä viimeiselle rastille, jossa päästiin maistelemaan jälkkäri buffetin antimia.
Ja pakkohan se on myöntää, että kyllä oli komiaa. Etenkin tuo keltaisen ja harmaan sävyillä sisustettu hytti kelpaisi. Aivan ihana, valoisa ja tilava.

Esiteinien vanhempana minua tietenkin kiinnostaa risteileminen juuri vähän vanhempien lasten näkökulmasta. Omani kun ovat jo ylittäneet sen ihan kuumimman pallomeri iän. Lisäksi pään vaivaa aiheuttaa se, millaisia vaihtoehtoja laiva yhtiöillä on tarjota isomman perheen matkustamiseen.

Koska sinä olet viimeksi käynyt risteilemässä?