Muutama vuosi sitten meillä lahjottiin opettajia ja hoitajia Donitsin siemenillä. Valitettavasti kuvien laatu valmiista pussukoista on heikohko, sillä perinteiseen tapaan viimeistelin lahjat pussittamalla siemenet autossa, päiväkodin pihassa.

Näissä on siis sellofaanipusseihin laitettu muroja.

 

 

Tämä sopii mielestäni pieneksi muistamiseksi. Vaikka kukan seuraksi. Tai itse tehdyn kortin, niin kuin meillä kävi. Aikataulullisista ongelmista johtuen emme ehtineet enää pysähtyä kukkakaupassa. Tähän kylkeen voi yhdistää myös esimerkiksi lahjakortin kahvilaan tai paketillisen donitseja “ensimmäisen sadon” kunniaksi.

Jostain syystä nämä toukokuun viimeiset päivät vaativat aikamoista ajankäytön ja organisaation taituruutta. Samaan aikaan saattaa olla useammatkin kevätjuhlat. Tänään on yhdet synttärit ja sekä päiväkodin, että partion koko perheen retki. Yksi auto, kaksi vanhempaa, samat kellon ajat!


Miten teillä lahjotaan opettajia, vai lahjotaanko?