Nimittäin blogin laatua tarkkaillaan tällä kertaa.

Tämä uusi blogini on nyt ollut pystyssä muutaman kuukauden. Blogissa on menty aiheissa laidasta laitaan. On ollut  leivontaa, askartelua, plusmuotia, lasten kanssa touhuamista ja valokuvausta. Erilaisia postauksia on ollut todella kivaa tehdä. Huomaan, että toiset jutut herättävät paljon keskustelua, ja toiset taas paljon lukioita. Koska blogini on iloinen sillisoppa, olisi mukavaa tietää enemmän siitä mistä te lukijat olette oikeasti kiinnostuneita. Ajattelinkin heittää pallon hetkeksi teille!

Mikä sinusta on ollut mielenkiintoista, mistä aiheista haluaisit jatkossa lukea? Haluaisitko tietää jostakin enemmän? Kiinnostaako teitä työni kehitysvammaisten perhehoitaja? Pitäisikö kirjoittaa enemmän arjesta vai jakaa ruokaohjeita? Haluatko enemmän askartelua? Kaipaatko enemmän vinkkejä pluspukeutumiseen? Synkkiä salaisuuksia vai juhlajärjestelyitä? Haasteista erityislapsen kanssa vai tavallisesta suurperheen elämästä? Haluaisitko kysyä jotakin minulta? Että kuka mä ja mä mitä mä luulen tekeväni? Mitä mä tekisin jos voittaisin lotossa? Tai mikä oli mun haave ammattilapsena?

Kerro se minulle! Ehdotusten perusteella teen toivepostauksia tai olen tekemättä! Pidätän kaikki oikeudet muutoksiin.

Ihanaa lauantaita kaikille!