Hei vaan helle! Alku lomat menivät sateisissa tunnelmissa, mutta nyt on sentään päästy kaivamaan kaapeista esiin hellevaatteet. Mä en oikeastaan ole mikään hirmu kuumien kelien ystävä, vaan sellainen sopivasti lämpimien. Lyhythihaisessa paidassa olisi syytä tulla toimeen kesäpäivänä, if you know what I mean.

Meidän lomat on pätkitty pieniin eriin, niin että välillä ollaan lomalla ja välillä töissä. Se rytmittää lasten kesälomaa mukavasti. Suurin osa lomasta meillä menee mökillä. Se on kuusi henkiselle perheelle edullinen ja helppo lomaratkaisu. Olenkohan mä täällä blogissa edes esitellyt meidän mökkiä sen kummemmin? Juuri nyt ollaan tultu mökiltä takaisin kotiin. Tässä on edessä muutaman päivän hengähdystauko, ennen kuin minä ja mies jatketaan matkaa kahdestaan kohti Osloa!

Ostin joskus aikaisin keväällä tälläiset hameshortsit New Lookista, mutta pääsin korkkaamaan ne vasta nyt. Olen aika tyytyväinen. Shortsit ovat kevyet ja ilmavat, juuri sopivan vilpoisat kuumalle. Yksinkertaisen mustan topin kanssa ne sopivat kotikäyttöön, mutta kehtaa tarvittaessa lähteä kylillekkin.

Kuten kuvista näkyy, en oikein harrasta ruskettumista. Tapani on palaa joka kesä ainakin kerran ja sen jälkeen pysyn sopivan kalpeana koko kesän. Epäreilua, sillä hiukseni ovat luonnostaan tumman ruskeat. Eikö ruskea hiuksisten kuuluisi ruskettua?

Mukavaa päivää sinulle, toivottavasti lämpöä piisaa!