Olisin kamalasti halunnut käydä Asuntomessuilla, mutta sen sijaan pääsin mummolaan. Kätevä emäntä ammentaa ideoita sieltä missä kulloinkin sattuu olemaan, eikä haikaile siitä mihin ei ole mahdollisuutta. Viikon vinkki, kannattaa kirjoittaa ylös.

Mutta eipä sillä, mummolassa on ihana tunnelma. Juuri sopivasti väriä ja vintagea. Mummo kertoi että kun taloa rakennettiin, esitteli tapetti myyjä viittä erilaista tapettia, joista valinnat tehtiin. Ja hyvät valinnat tehtiinkin kun samat tapetit vieläkin ilahduttaa. Etenkin tyttären pojan vaimoa.

Mummoissa ihmetyttää moni asia. Yksi niistä on taito tehdä täydellistä ruskeakastiketta. Mummot on siitäkin ihmeellisiä, että ne on aina olleet vanhoja. Huomaa tosin, että mummoista on tullut tosi vanhoja, sillä karjalanpiirakat on nykyisin ostettu kaupasta. Niitä syödessä tulee haikea olo.

Muistakaa mummoja sanon minä!

PS. Lähden huomenna Osloon mieheni kanssa kahdestaan. Kahdestaan. Vielä kerran varmuuden vuoksi. Kahdestaan. Onko teillä antaa matka vinkkejä? Minne Oslossa kannattaa mennä?