Välillä on ihanan rentouttavaa kaivaa kaapista esille askartelutarvikkeet ja näpertää jotakin. Tuntuu, että askarrellessa mieli lepää. Aina tulosten ei tarvitse olla kovin kummoisia tai monimutkaisia. Tärkeintä on tekeminen.

Tämä kortti syntyi pöydälläni lojuneesta jämäpalasta. Olin kohokuvioinut paperiin ympyröitä ja värittänyt sen osittain Pan Pastels väreillä. Leikkasin palan ensin oikeaan kokoon ja väritin sen kauttaaltaan Pan Pastels väreillä.

Sen jälkeen lähdinpoistamaan kortista väriä sabluunan ja vauvan kosteuspyyhkeen avulla. Lopuksi leimasin korttiin sirkusaiheiset kuvat ja ympyröin muutaman kohokuvioidun pallon valkoisella geelikynällä.

Uskoisin, että kortin sanoma Elämä on yhtä sirkusta sopii useampaankin tilanteeseen.

Leimasimet – Stambendous / Pan Pastels – Tempera

Olkoon sinunkin elämäsi yhtä sirkusta, sen positiivisessa mielessä!