DIY joulukalenteri on taas täällä. Tai ainakin sen tekeminen alkaa nyt. Ja sinä voit olla mukana tekemässä tämän joulun idearikkainta joulukalenteria.

Diy joulukalenteri viime jouluna oli aivan huikea. Huikea siksi, että kalenteria olitte tekemässä te, taitavat, oivaltavat ja osaavat blogini lukijat. DIY joulukalenteri oli täynnä hauskoja askarteluideoita, herkullisia ruokaohjeita, ihania lahjavinkkejä ja jouluista tunnelmaa. Ideat eivät onneksi vanhene, joten kannattaa käydä tutustumassa viime vuoden joulukalenteriin täällä.

Nyt on kuitenkin aika kääntää katseet tulevaan jouluun ja uuteen DIY-joulukalenteriin. Olisiko sinulla mielessä upea jouluinen askartelu, sisustukseen liittyvä idea tai herkullinen resepti, jonka haluaisit jakaa? Osaatko tehdä himmelin tai tiedätkö ohjeen taatusti maistuviin itse tehtyihin makeisiin?

DIY joulukalenteri toimii niin, että jokainen osallistuja saa oman vuoronsa joulukalenterissa. Joulukalenterissa saa näkyä tekijän oma persoona ja tyyli. Kuvat ja teksti tai miksei videokin, lähetään minulle sähköpostitse ja minä siirrän ne tänne blogiin. Tarvittaessa käsittelen lähetetyt kuvat ennen niiden julkaisua. Jos sinulla on blogi tai haluat tuoda esille muita sosiaalisen median kanavia, voit tehdä sen postauksen yhteydessä. Lukijat myös lukevat mielellään pienen esittelyn tekijästä idean tai reseptin takana. Mukaan voit lähteä, vaikka sinulla ei olisikaan omaa blogia.

Tule mukaan DIY joulukalenteriin. Kerro minulle minkälaisen idean haluaisit joulukalenterissa jakaa tai millaisia toivomuksia sinulla olisi joulukalenterin suhteen?

 

DIY joulukalenteri

Kerro kommenteissa mistä sinä haluaisit kirjoittaa blogiini, mikä jouluinen idea olisi sinusta jakamisen arvoinen? Jätä mukaan sähköpostiosoitteesi, otan yhteyttä!

Niin ja jos joku miettii miksi jo nyt, niin siksi, että mitä enemmän ihmisiä mukana, sitä enemmän aikaa kannattaa varata  suunnitteluun. Ja ennen kaikkea. Koska Joulu.