Mä rakastan mun kotia. Siis ihan oikeasti rakastan. Mun mielestä meidän koti näyttää just meiltä eikä keltään muulta. Sulassa sovussa ovat lasten piirustukset, muistojen täyteiset valokuvat ja kirppiksiltä haalittu roina. Kodin sisustuksesta voi päätellä millaista porukkaa meillä asuu, mikä meille on tärkeää ja millaisista jutuista nautimme. Sisustuksesamme Ikea kohtaa itse tehdyn.

Meidän sisustus ei taatusti ole koskaan valmis. Seinät vaihtavat väriä ja huoneet paikkaa. Kodin yksi tärkeimmistä arvoista on viihtyvyyden lisäksi sen käytännöllisyys. Suuri perhe yhdistettynä perhekoti yrittäjyyteen vaatii kompromisseja. Lasten kasvaessa makuuhuoneita on tarvittu lisää ja kodinhoitohuone on saanut siirtyä keittiön tieltä. Vaikka kiva olisi tietysti ollut pitää molemmat. Minä olen joutunut luopumaan työhuoneestani yhteisen hyvän edessä. Kaiken muutoksen keskellä osa huoneista on sisustuksellisesti jäänyt välitilaan.

Tällä hetkellä ruokailemme omassa ruokailutilassa, jossa ruokapöydän lisäksi on takka ja neljä ovea eri tiloihin, keittiöön, saunaan, terassille ja eteiseen. Keittiön pöytä on parhaat päivänsä nähnyt, reilusti yli kymmenen vuotta vanha Ikean pöytä. Ja tässä nousee esille turhamaisuuteni. Pöytähän on ehjä, ellei kulumaa pöydän pinnassa lasketa. MUTTA, nykyisen ruokakuvausharrastukseni myötä, kaipaisin pöytää, jonka pinta itsessään olisi kaunis ja valokuvauksellinen. Erilaisilla taustoilla ja pöytäliinoilla voi hyvin kiertää pöydän kulahtaneisuutta, mutta tiedättehän ilmiön. Nälkä kasvaa syödessä. Tarvitsen ruokapöydän, joka täyttää instagram vaatimukset.

Ruokapöytä kriisi

Ruokapöytä kriisi

Haluaisin meille joulun. Pinterest joulun! Itsestään siistyityvän keittiön! Vanhan kuluneen, mutta helposti puhtaana pysyvän pöydän! Rosoisen, mutta tasaisen pinnan! Heti kun sellainen löytyy, lupaan, että Insta feedini täyttyy brunssikuvista.