Matka luovuuteen on aikuisten luova miniloma. Sellainen viikonloppu, jonka aikana saa heittäytyä täysillä luovan tekemisen maailmaan. Ensimmäinen matka luovuuteen järjestettiin vuonna 2014 kun olin ystäväni Elinan kanssa käynyt Puolassa vastaavassa tapahtumassa ja halusimme tuoda samantyyppisen tapahtuman myös Suomeen. Vuonna 2015 tapahtuma järjestettiin samoilla eväillä, mutta kutsuimme eri opettajat mukaan. Tänä vuonna osallistuin tapahtumaa ensimmäistä kertaa osallistujan roolissa ja kokemus oli mitä mainioin.

Opettajina tällä kertaa olivat Puolalaiset Aida Domisiewicz ja Olga Heldwein, pidin kummankin tyylistä, mutta erityisesti Olgan kursseilta koin saavani paljon uusia ideoita ja oivalluksia. Kurssit oli jaettu mukavasti niin, että töillä oli välissä aikaa kuivua ja toisaalta myös itsellä oli aikaa kypsytellä ideoita.

Parasta oli kuitenkin päästä tekemään kivoja juttuja hyvässä seurassa. Naurua riitti. Oli ihan mahtavaa päästä kokonaan irti arjesta ja keskittyä luovaan tekemiseen.

Matka luovuuteen 2016 Matka luovuuteen 2016

Tämä naishahmo on yksi kurssilla tekemäni työ. Ihanaa tehdä, mutta olen myös lopputulokseen tyytyväinen, vaikka hiukset ehkä etäisesti tuvat mieleen Lontoon poliisit!