Varmaan jokainen on joskus katsonut telkkarista tosi tv:tä ja miettinyt, että olisipa kerrassaan mukava osallistua tuollaiseen, jos sitä ei esitettäisi telkkarissa. Itseäni houkuttaisi ainakin Masterchef Australia ja askarteluaiheinen project runway ja Amazing race. No kuinka sattuikaan, että La Petite Princesse -blogin Elisa sai loistavan ajatuksen neljän bloggaajan illallisesta joka perustuu tietenkin neljän tähden illallinen tv-sarjaan. Kuinka jännittävää! Vaikka olinkin tavannut Elisan ja Onnistain -blogin Katrin jo ennestään ja Kauniskaipuun Hennikin paljastui todella mukavaksi ihmiseksi, oli ajatus toiseen kotiin illalliselle menemisestä silti pieni hyppy tuntemattomaan. Mutta miten hauska sellainen!

neljän bloggaajan illallinen

Ensimmäinen illan emäntä oli luonnollisesti idean keksijä, Elisa. Hänen kotinsa oli juuri niin kaunis ja valoisa, kuin olin etukäteen ajatellutkin. Ihanan avaraa, vaaleaa ja täynnä kauniita yksityiskohtia. Ja mikä keittiö! Minkä kokoinen keittiö! Olen ehkä vieläkin vähän kateellinen. Vaikka toisen ihmisen kotiin meneminen ihan vähän jännittikin, oli tunnelma niin leppoisa, että hetken kuluttua jo tuntui kuin neljän bloggaajan illallinen olisi ihan tavallinen ystävien yhteinen ruokahetki. Tai sanotaanko, että ihan tavallinen runsaasti valokuvaavien ystävien yhteinen illallinen. Että tunnelmasta annan täydet pisteet.

neljän bloggaajan illallinen

neljän bloggaajan illallinen

No entäs se ruoka sitten? Elisa oli valinnut illan teemaksi Italian ja sitrukset. Kuulostaa hyvältä, eikö?

menu

mozzarellakuorrutteiset sitruuna-valkosipulivoi pull-apart leivät
sitruunalla ja parmesanilla maustettu rucola
avocadopasta talon tapaan
sitruunamisu
Itselleni menu oli todellinen ennakkoluulojen kohtaaminen. Eikä siis mitenkään negatiivisessa sävyssä, vaan en vain koskaan aikaisemmin ollut tullut maistaneeksi avokadopastaa. Tai yli päätään gluteenitonta leipää. Tai pastaa. Ja okei, on myönnettävä, että ajatus kypsennetystä avokadosta ei ole kuulostanut järjin houkuttelevalta, mutta kuten eilisilta opetti, ei avokadopastassa edes ole kypsennettyä avokadoa. Ennakkoluuloista huolimatta, tai ehkä niistä johtuen, ruoka oli älyttömän hyvää! Jälkkäriä en edes ehtinyt kuvata, se kertonee ruuan houkuttelevuudesta. Täydet pisteet ruuasta Elisalle. Oli hyvää, kiitos!

neljän bloggaajan illallinen

Kiitos kaikille seurasta, oli todella mukava ilta. Seuraavalla kerralla neljän bloggaajan illallinen kokoontuu meillä. Saa nähdä mitä keksin, ainakin rima on nyt asetettu korkealle!