Tiedättekö, olen käynyt elämässäni kolme kertaa meikattavana. Ensimmäisen kerran häihini vuonna 2002, seuraavan kerran istuin meikkaajan tuolissa Pasilassa aamu tv:n kuvauksissa ja kolmannen kerran ennen nyt järjestettyä Inspirational blog awardsia . Ja tiedättekö mitä, aion jatkossa käydä meikkaajalla useamminkin.

Meikkaajalla ja kampaajalla käyminen on tälläiselle tavis mammalle luksusta, joka nostaa koko tapahtuman arjen yläpuolelle. Kun meikin ja kampauksen antaa ammattilaisen huoleksi niin ainakin minulta lähtee iso stressi pois juhlien alta ja voin keskittyä muihin asioihin. Sillä niitä muita asioitahan naisilla riittää. Sukkahousuista tissiliivien hankintaan. Puhumattakaan siitä, että pitää valita alusvaatteet, jotka kurovat kurveja kasaan, mutta mahdollistavat kuitenkin vielä hengityksen. Kompromisseja, kompromisseja.

Minä menin meikkiin ja kampaukseen ainoastaan yksi toive mielessäni. Mustat silmänaluset on saatava piiloon. Ja siinä kyllä onnistuttiin mielestäni tosi hyvin. Itse en osaa, ehkä tuotteet ovat vääriä tai tekniikka puuttuu, mutta olen kuulkaa kokeillut kaikenlaista. Minulla on vielä aika pienet silmät syvällä päässä, niin siihen kun lisätään mustat silmän aluset niin, juu nou.

Yleensä hiippailen kokonaan meikittä. Koska laiskuus. Toisaalta ehkä juuri rutiinin puutteesta tai yleisestä osaamattomuudesta johtuen en ole kovin taitava meikkaaja. Missään tapauksessa ei itse olisi kehdannut/osannut/älynnyt laittaa näin voimakasta meikkiä, vaikka iltatilaisuudessa se mitenkään liiallinen tai yliampuva ollutkaan.

IBA2016_2 IBA2016_3 IBA2016_4 IBA2016

Sinällään kuontaloon kannatti satsata, sillä sain paljon mukavia kommentteja ja kehuja habituksestani. Ja sehän aina piristää mieltä kummasti.

Oletteko te käyneet meikkaajalla? Mitä tykkäsitte?