Näistä kekkereistä on moni jo kirjoittanutkin, enkä tässä aio sen suurempia tarinoida, enkä kuva tulvaan teitä hukuttaa, sillä otin vaan kaksi kuvaa, mutta sanonpahan vaan että kivaa oli. Siis Blog awardseissa, jos joku on jostain syystä missannut ne.

blogawards

Kuvassa: Tämän kylän homopoika -Eino, Emmi Nuorgam, Nakit ja mutsi – Päivi, minä ja Tyyliä metsästämässä -Veera

Mulle nämä oli ensimmäiset seurapiirikekkerit ikinä. Olen saanut kutsun pari kertaa aikaisemminkin, mutta olen ollut niin nössö, etten ole uskaltanut lähteä. Ja kriisi mulla oli nytkin. Asun, naaman, keski-ikäisyyden ja tietenkin sen kanssa, että oonko tarpeeksi poro bloggaaja. Et jos siellä on vaan jotain Emmi Nuorgameja ja Nakit ja mutseja ja Tyyli metsästämässä.

Huoli oli turha. Ensinäkin pääsin tutustumaan bloggaajiin, joista diggaan ihan kympillä ja oli ilo huomata, että juttua riitti. Toisekseen oli ihan mahtavaa päästä jauhamaan bloggaamisesta ja siihen liittyvistä ilmiöistä muiden harrastajien kanssa. Kyllä, harrastajien. Meinaan mun superblogi-idolitkin tekee oikeita töitä.

Kaikki tyypit oli kivoja ja sain paljon uusia tuttuja! Oli myös hienoa nähdä tuttuja blogiringin bloggaajia, joiden kanssa ollaan enemmänkin yhteyksissä virtuaalisesti, mutta pitkien välimatkojen takia nähdään harvemmin. Ja hei, ollaanpa pinnallisia rehellisiä, kukapa ei tykkäisi kerrankin laittaa ykköset päälle ja lähteä siemailemaan ilmaista kuohuvaa hilpeään seuraan?

Ainut miinus merkki järjestäjille lähtee varsinaisesta palkintojen jaosta. Se oli vähän floppi. Mielestäni kaikki sijoittuneet ja oikeastaan ehdolla olleetkin olisi pitänyt esitellä paremmin. Äänen toisto olisi voinut olla parempi ja muutenkin tuollainen tilaisuus olisi ehkä voitu tuottaa niin, että katsoja olisi kokenut että valinnoilla olisi ollut vähän enemmän merkitystä.

Nämä blog awardsit on sellaisia, että kun niistä postaa kolme kuvaa facebookkiin niin joku vähintään hermostuu. En välitä. Ja lupaan jatkossakin osallistua näin kivoille kekkereille. Ja näköjään juttuakin riitti, vaikka mun vaan piti jättää nää kaksi kuvaa tähän. Ja olla cool, mutta enhän mä koskaan oikeesti tekis niin.

blogawards_2

Kuvassa: Päivi –Nakit ja mutsi, Katri –Onnistain ja mä.

Olitteko te kekkröimässä? Mitä tykkäsitte?