Kävimme hiihtolomalla Israelissa ja sen reissun kuvista syntyi tämä loma-albumi. Koko on sympaattisen pieni ja siihen jotenkin sopi tälläinen karkkimainen värimaailma. Albumi syntyi nopeasti, lähes valmiiksi asti Askartelupirtissä. Tein lähes kaikki hankinnatkin paikan päältä. Voin aivan rehellisesti sanoa, että en ole ostanut uusia askartelutarvikkeita miesmuistiin. Tai no, tuo ei ole aivan totta, sillä tilaan kuukausittain Studio Calicon Project life kittiä. Mutta yksittäisiä askartelutarvikkeita liimaa lukuunottamatta, en ole hankkinut yli vuoteen. Eli näillä puheilla ei pelkästään ole hyväksyttävää, vaan suorastaan tarpeellista, tehdä mahdollisimman paljon hankintoja kun kerrankin sattuu samaan tilaan useamman askartelutarvikekaupan kanssa. Eh.

Tämä albumi on tehty valmiisiin muovitaskuihin. Olen yhdistellyt valmiita kortteja ja koristeita toisiinsa. Ihanan helppoa ja kivaa! Tälläiset minialbumit on helppo ja nopea tehdä jonkun teeman ympärille. Koska kotoa lähtiessä en vielä tiennyt millaisen loma-albumin päädyn tekemään, tulostin kuvat mustavalkoisina. Mustavalkoiset kuvat kun sopivat minne vaan.

loma-albumi

Oletteko te innostuneet minialbumeista? Minkä teemojen ympärille olette minialbumeita tehneet?