Mä olen viimeinkin hurahtanut myös snapchattiin. Luulin ensin, että alan olee jo liian vanha mihinkään uusiin sosiaalisiin medioihin, mutta sitten huomasin, et enhän mä ookkaan.
Hahaa! Siel on ihan varmasti muitakin keski-ikäisiä, en vaan oo löytänyt.

Olen luonut sinne tilin, jossa näkyy vähän enemmän sellaista tavallista arkea. Pyykkikasoja, perhe-elämää, blogipostausten taustalla tapahtuvaa liikehdintää ja ehkä jotain kuivakkaa huumoria myös. Ajattelin, että se voisi olla epävirallisempi kanava kuin insta tai tämä blogi, kun sinne voi hetken mielijohteesta laittaa fiiliksiä, eivätkä ne jää ikuisiksi ajoiksi polttelemaan kenenkään verkkokalvoille.

En ole vielä kovin haka snäppäilijä, eikä minulla ole montaakaan seurattavaa, joten jos sä myös olet Snapchatissa, niin laita sun käyttäjätunnuksesi tänne, niin tuun heti kattoo! Tai ketä sä suosittelisit seurattavaksi?

Mut löytää omalla nimellä minna_enqvist.

Nähdään Snapchatissä!

Muuten, jos oot alkuun ihan pihalla niin kuin mäkin, niin täällä oli oiva video alkuun. Snapchat for dummies. ihan suomeksi.