Täällä sitä ollaan. Isossa omenassa. Monet paikat ja maisemat on tuttuja elokuvista ja sarjoista ja aina välillä tulee fiilis, että liikutaan ihan jossain lavasteissa. Ensimmäinen päivä meillä meni ihan vaan matkustaessa ja orjentoituessa uuteen rytmiin ja elämään. Edelleenkään en lakkaa ihmettelemästä pelkästään Manhattanin moni muotoisuutta. Toiset kaupungin osat ovat uneliaita ja pikkukaupunkimaisia toisten ollessa ääriään myöten väkeä.
Olemme käyneet Empire state buildingissa, Broadway musikaalissa, Maisy’sillä shoppailemassa ja hauskalla opastetulla kävelykierroksella. Enimmäkseen olemme kävelleet ja ihmetelleet.
Chinatownissa kävellessämme satoi oikein kunnolla lunta! Ja se oli eilen. Täksi päiväksi ennuste lupaa jopa 16 astetta lämpöä. Eilen ennuste oli 19 astetta. Moiset heittelyt lienevät mahdollisia vain Amerikassa. You know?

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin! Tänään ohjelmassa Moma.