Kiitos vuosi 2014, sinä olit hyvä! Toteutit monia unelmia ja toit tullessasi uusia. Toit onnea ja iloa, rakkautta ja terveyttä. Toit myös ikävää ja huolta, mutta et mitään sellaista, mitä tuomasi rakkaus ja ilo ei olisi voinut voittaa. Koen olevani onnekas ja etuoikeutettu ja äärimmäisen kiitollinen kaikesta siitä, mitä minulle on suotu.

Isoja asioita kuluvana vuonna on ollut tammikuun Amerikan matka, voimauttavan valokuvan opinnot,  Einon 10 -vuotis juhlmatka Lontooseen, koko perheen kesäloma reissu Viroon, lasten kouluun liittyvät asiat, valokuvaterapia matka Kreetalle, valmistuminen Ohjaustoiminnan koulutusohjelmasta, ystävien kanssa jaetut hetket, työssä tapahtuvat muutokset ja se ihana arki, mitä olemme suurimman osan ajasta eläneet.

Tulevalta vuodelta toivon rakkauden, terveyden ja onnen lisäksi uusia seikkailuita, mahdollisuuksia joihin tarttua, hyviä hetkiä, uuden oppimista ja iloa ja naurua.

Mitkä olivat sinun kohokohtasi kuluneen vuoden osalta? Mitä toivot tulevalta vuodelta?

Oikein hyvää uutta vuotta sinulle blogini lukija!