Tai oikeastaan yksi vain. Meidän Martta.

Toissa yönä koira aloitti uikuttamaan muutamaan otteeseen. Kummallista kivuliaan oloista uikutusta. Uikutus jatkui aamulla kun koira yritti nousta ylös kylpyhuoneen lattialta jonne oli hakeutunut nukkumaan. Soitin eläinlääkärille aamusta ja sain ajan iltapäivälle. Päivän aikana koira vetreytyi, mutta oli edelleen vaisu.

Tässä kuvassa Martta on vielä ihan pentu.

Eläinlääkärissä koirasta otettiin kuvat. Selkärankaan on tullut rustottumaa, joka aiheuttaa koiralle kipua ja jäykkyyttä. Tilanteelle ei voida tehdä mitään ja se tulee etenemään. Ainoa keinoa on lääkitä kipua. Lisäksi hankimme Nutrolin nivel meniteho pillereitä ehkäisemään nivelvaurioita. Lisäksi koira on kaksi viikkoa sairaslomalla, jonka aikana se saa ulkoilla vain tarpeillaan. Portaitakaan koira ei saisi sairaslomansa aikana kulkea. Mikäs sen helpompaa kun asumme omakotitalon toisessa kerroksessa.

Tässä vähän päivitetympi kuva.

Koira on kolmevuotias, nuori ja elämäniloinen. Ja jatkuvissa kivuissa. Aika tulee näyttämään miten lääkkeet tehoavat. Mutta arvaatte varmaan millaisesissa fiiliksissä täällä ollaan.