Kun mikroshortsit tulivat kauppoihin ei mieleeni oikeastaan edes juolahtanut, että kyseessä olisi ilmiö, joka koskettaisi minua millään tavoin. Olin niin väärässä! Nämä ovat ehdottomat lempishortsini näillä keleillä. Kun shortseihin yhdistää tuon Junarosen takaa pitsisen teepaidan, niin kuumuus on siedettävää. Ainakin jos ottaa kylmiä suihkuja tai käy uimassa. Tai pitää kaikkia ovia ja ikkunoita auki ja seisoo läpivedossa.

Tänään lähden ystävieni kanssa Matkalle luovuuteen! Olen tapahtumassa mukana järjestäjän roolissa, mutta odotan kyllä ihanaa, luovaa ja virkistävää viikonloppua. Blogi ei kuitenkaan ihan kokonaan hiljene, sillä huomenna on luvassa vähän kuvia viime viikonlopun puutarhajuhlista ja sunnuntaina sitten erittäin apaattinen video. Suosittelen katsomaan,  etenkin jos puutarhajuhlien järjestäminen ei oikein tunnu lähtevän 😉

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Terkuin, Minna