Meillä maalla saa rauhassa pukeutua Crocseihin. Etenkin näihin Amerikan tuliaisiin. Tykkään sujauttaa ne jalkaan kun menen käymään pihalla tai kykin kukka penkeissä. Vastustin pitkään Crocs ilmiötä, mutta nykyisin nämä taitavat olla lempparipuutarha kenkäni.

Mä tykkäisin hirveästi pitää kynämekkoja, mutta jostain syystä niiden malli ei istu minulle. Olen malliltani päärynä, joten leveästä ahteristani huolimatta minulla on vyötärö. Kynähameissa käy usein niin, että kun mekko on lantiolta sopiva,niin vyötärölle jää liikaa väljää ja hame valuu alaspäin. Kuten näissä kuvissakin näkyy. Kuvien ottamisen jälkeen lisäsin asuun punaisen vyön, se itse asiassa toi mukavaa väriä asuun ja piti mekon paikoillaan. Istuvan hameen saamiseksi pitäisi varmaan tarttua ompelukoneeseen.

Onko teillä vinkkejä mistä kannattaisi etsiä leveälanteiselle, mutta vyötärön omaavalle istuvia vaatteita?

Kuvassa oleva t-paita on Junarosen mallistoa. Suomessa Junarosea myy esimerkiksi Boozt. Heillä on  juuri nyt paljon tuotteita alennuksessa. T-paidan juju on sen pitsinen, läpikuultava selkä. Hankin  omani ruotsinlaivalta. Oli aika hauskaa, että kerrankin pullukoita suosittiin! Se taisi olla eka kerta, että oikein innostuin sovittelemaan erilaisia vaatteita. Junarosen vaatteista minulle käy Medium. 
Hame – New look Inspire / T-paita – Junarose / villatakki – Premoda / Kengät – Crocs
Yhteistyössä Boozt. 
Oikein mukavaa päivää sinulle!