Tiedättekö sen Seppälän mainoksen, oman elämänsä supermalli? Tää lähti siitä.
En ole koskaan haaveillut ryhtyväni muotibloggaamaan tai oikeastaan en edes ole kuvitellut voivani tehdä mitään sellaista. Ajattelin oikeasti, että muoti tai kauneus oikeastaan, kuuluisi vaan tietyn tyyppisille ihmisille. Tein tämän ihka ensimmäisen asupostaukseni vanhaan blogiini jotenkin kapina mielessä. Että kyllä mäkin voin / uskallan / saan.
Kokemus oli rohkaiseva ja silmiä avaava. Totta kai mä voinolla ylpeä ulkonäöstäni ja niistä hyvistä puolista mitä minussa on! Ei ylipainoisten ihmisten tarvitse kätkeytyä katseilta tai hävetä. Ylipainon kanssa voi elää täyttä elämää, tässä ja nyt.

Näistä ajatuksista lähtee liikkeelle Naisten kesken sarja täällä blogissani. Esittelen päivän asuja ja  matkaa omaan naiseuteeni. Mikä on minun tapani olla nainen? Opinko koskaan käyttämään huulipunaa? Mitä pakkaan matkalle mukaan? Löytyykö vaatekaapistani koskaanvärikkäitä vaatteita?

Asukuvien ottaminen on hyvää harjoitusta itsensä katsomiseen hyväksyvästi. Kuvia ottaessa joutuu hakemaan parhaita puolia itsestään. Kokeilemaan erilaisia vaihtoehtoja ja näkemään vähän vaivaa itsensä vuoksi. Ennen kaikkea, kun kuvia ottaa, on oltava itsevarma ja opeteltava viihtymään kameran edessä! Kuinka jännittävää! Etenkin minulle, joka normaalisti olen kameran takana!

Olen valinnut, että katson itseäni arvostavasti. Sitä kautta olen myös saanut itsevarmuutta tuoda esille minussa olevaa naisellisuutta. Ja hei, aika päheä uusi mekko vai mitä? Mekko ja Legginssit New Look. Joka muuten toimittaa kotiovelle muutamassa päivässä.

Muodikasta viikkoa!