Hyvää joulua meille kaikille! Toivottavasti jokaisella olisi mahdollisuus tehdä siitä omannäköisensä, nauttia juuri niistä asioista kun haluaa ja rentoutua stressaamisen sijaan. Toivon pitkää pinnaa lapsiperheisiin, helpotusta väsymykseen, pysähtymistä kiireeseen ja rakkautta jokaiselle. Ja tietty lahjoja ja suklaata.

Meidän joulumme on mennyt niin, että aatonaattona kävi siivooja ja haettiin paikallisesta maatilapuodista laatikot, suurin osa kaloista ja pieni kinkku. Vanhin tytär esivalmisteli rosollin ja minä leivoin nuorimman kanssa pienen luumujuustokakun. Viimeiset lahjat pääsi pakettiin ja totesimme, että mitä ei ole, sitä ei tarvita. Yksi lapanen mulla on vielä puikoilla, mutta muuten onnistuin neulomaan koko perheelle jotakin pientä lahjaksi.

Me vietämme koko joulun töissä, joten roudaamme jouluherkut naapuriin ja nautimme joulusta siellä asukkaitten kanssa. Eli meikä lähtee nyt töihin, viettäkää ihana joulu!