Hei ystävät, kuten ehkä huomasittekin, tänä vuonna en ole koonnut joulukalenteria, mutta tarkoitukseni on somen puolella nostella ahkerasti joulujuttuja teidän iloksenne. Käykää siis klikkaamassa itsenne seuraajiksi, jos ette vielä ole sitä tehneet. Jotain jouluisia askarteluvinkkejä on myös tulossa sillä olen hurahtanut makrameeseen, kransseihin ja muutenkin vähän askarteluun. Mikä on tosi kivaa pitkästä aikaa!

Meillä on tapana ottaa joku joulu perhekuva, ja siinä on aina joku teema tai idea, minkä ympärille kuvaa lähdetään rakentamaan. Tänä vuonna meillä oli teemana tanskalaistyyppinen hygge. Ja hassut sukat. Sitten kuviin haalitaan sekalainen sakki eläimiä ja nappaillaan kuvat. Liian tarkkoja emme teemasta emmekä pukeutumisesta ole. Tärkeintä on se, että jokainen saa olla juuri sellainen kuin on ja esiintyä kuvissa juuri omasta mielestään hyvissä vaatteissa. Olivat ne sitten kalsarit, yökkkärihousut tai shortsit. Emme myöskään tapaa lavastaa kuvia liiemmalti, vaan kuvat ovat melko luonnollisia, ne näyttävät kotimme ja meidät meinä. Tälläinen ryhmä rämä me olemme.

Vaikka teinit eivät niin innostu joulukuvasta, osallistuvat kaikki kuitenkin kuvaan mukisematta, mikä on nykypäivänä harvinaista. Tulkitsen sen niin, että perinne on myös heille omalla tavallaan tärkeä.

Kuvia on kiva katsoa taakse päin, osan meidän vanhoista joulukuvista näet täältä.

Otimme Tanen kanssa myös pari pariskuntakuvaa. Nimesin ensimmäisen “Kauniit ja Rohkeat”.