Kuvissa näkyvä pipo on saatu.

Kivat on varmaan jokaiselle suomalaiselle vanhemmalle tuttu brändi. Käsi ylös kenen lapsella on jossain elämänsä vaiheessa ollut kivat myssy päässä? Meillä on ainakin ollut, ja haalareita myös. Mä en ollut tutustunut yritykseen koskaan sen tarkemmin, kunnes sitten satuin Kristan kanssa samoihin valokuvausopintoihin. Kivat on perheyritys, jonka nuorta polvea Krista edustaa. Kristan blogia pääset lukemaan täällä.

Kivat– tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa merkin synnystä lähtien, jo yli 30 vuoden ajan. Täällä pohjoisessa olemme tottuneet kylmään säähän ja tiedämme kuinka lapset puetaan erilaisiin sääolosuhteisiin. Mielestämme ainut tapa taata tuotteen korkea laatu on panostaa vastuulliseen ja läpinäkyvään tuotantoon.

Kaikki tuotteissamme käytettävät langat ostamme eurooppalaisilta tunnetuilta ja luotettavilta tehtailta. Tämä siksi, että voimme valvoa ja taata tuotteidemme erinomaisen laadun jo lankamateriaalista lähtien.

Itse olin ihan yllättynyt siitä, että Kivat valmistaa tuotteita myös aikuisille. Pipojen lisäksi aikuisille löytyy huiveja, lapasia ja sukkia. Sain kuvissa näkyvän pipon muutama viikko sitten koe käyttöön ja olen tykännyt todella paljon. Pipo on lämmin, mutta kevyt. Täydellinen ulkoiluun!

Arvonta on päättynyt

Osallistu arvontaan kommentoimalla tänne blogiin mikä Kivat pipoista on sinun suosikkisi! Arvontaan voi osallistua 8.12.2018 klo 20.00 asti. Muistathan jättää kommenttiin sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden!

Vielä ehdit osallistua myös heijastavien lapasten arvontaan.