Kuvissa näkyvät lapaset on saatu.


Tervetuloa joulukalenterin toisen luukun ja samalla ensimmäisen arvonnan pariin! Olen itse lahja ihmisiä. Rakastan saada ja antaa lahjoja. Annan mielelläni ruokalahjoja, lahjakortteja ja kohteesta riippuen koen myös kylmän käteisen lahjoittamisen hyvänä ideana. Vaikka joululahjakuluttamiseni on melko järkevällä pohjalla, niin minulla on heikkokohta kun tullaan käsityöläisiin ja kotimaisiin yrityksiin. Yrittäjänä haluan tukea muita yrittäjiä ja kotimaisten tuotteiden ostajana vaikutan positiivisesti työllisyyteen täällä kotimaassa. Ja tietenkin, jos ollaan rehellisiä, rakastan tuotteita, joille oikeasti on käyttöä ja joissa on jokin hauska juju. Kuten nyt vaikka heijastavat lapaset!

Minulla on ilo arpoa teidän lukijoiden kesken Moikon merinovillaiset lapaset ❤️

Helsinkiläinen designyritys Moiko on keskittynyt tuotannossaan oivaltaviin asusteisiin. Kaikenikäisille sopivissa tuotteissa yhdistyvät laatu, ilo ja käytännöllisyys. Moikon perustivat keväällä 2010 muotoilijat Mari Heinonmäki ja Anu Saari. Yrityksen taustalla on suunnittelijoiden pitkäaikainen yhteistyö taiteen ja muotoilun kentällä ja halu suunnitella arjessa tarvittavia tuotteita, jotka ovat käyttäjilleen erityisen tärkeitä. Moiko tunnetaan moikkauslapasistaan, joita valmistetaan usealla eri kielellä. ”Ajatus moikkauslapasista lähti halusta yhdistää käytännölliseen tuotteeseen oivaltava, positiivinen viesti”, kertoo Mari Heinonmäki. ”Moiko-brändin keskeisiä arvoja ovatkin läsnäolo, suvaitsevaisuus ja ystävyys.” ”Tarkoituksenamme ei kuitenkaan ole, että ihmiset lopettaisivat kokonaan verbaalisen kommunikoinnin, vaan että hauska lapasmoikkaus voisi päinvastoin aloittaa ystävyyden tuntemattomienkin välillä”, selventää Anu Saari moikkauslapasen filosofiaa.

Moikkauslapaset on erityinen tuote, joka ilahduttaa sekä käyttäjää että hänen ympärillään olevia ihmisiä. Moikkauslapasten takana on ajatus ihmisten kohtaamisen tärkeydestä ja siitä, miten eri tavoilla tuttuun tai tuntemattomaan ohikulkijaan voi ottaa kontaktia. Oikean lapasen kämmenpuolella on tervehdys, vasenta lapasta voi käyttää hyvästellessä. Moikkailla voi useilla eri kielillä. Moikkauslapasten käyttäjän tunnistaa katukuvasta iloisesta ilmeestä. Kaikki alkaa sanasta moi!

Moikkauslapaset on valmistettu Suomessa ja Virossa.

Arvonta on päättynyt

Osallistu arvontaan kommentoimalla tänne blogiin mikä Moikon kuoseista on sinun suosikkisi! Arvontaan voi osallistua 8.12.2018 klo 20.00 asti. Muistathan jättää kommenttiin sähköpostiosoitteesi, jotta saamme sinuun yhteyden! Huom. kommenttisi saattaa tulla esille pienellä viiveellä.