Hei, tässä sitä mennään jo marraskuuta! Eikä blogin joulukalenterista ole vielä kuulunut mitään. Aikaisempina vuosinahan olen jo hyvissä ajoin kutsunut teidät lukijat mukaan joulukalenterin tekemiseen. Viime vuosien DIY joulukalenterit ovat olleet täynnä hauskoja askarteluideoita, herkullisia ruokaohjeita, ihania lahjavinkkejä ja jouluista tunnelmaa. On ollut todella kiva, että osallistuja joukko on ollut monenkirjavaa, ohjeita on tullut pipareista lapasiin ja kaikkea siltä väliltä.

Minulle menneiden vuosien joulukalenterit ovat olleet paluuta siihen, miksi aikoinaan yli päätään lähdin bloggaamaan. Jakamista, yhteisöllisyyttä ja yhteistyötä. Heittäytymistä projektiin, jonka lopputuloksesta ei voi olla täysin varma. Jännittävintä on ollut se, että kaikki langat eivät olekaan omissa käsissä. Toisaalta on ollut mahtavaa saada mitä erilaisimpia osallistujia mukaan niin toisista bloggaajista kuin teistä lukijoistakin.

Tänä vuonna en ole hiiskunut koko projektista ja siihen on syynsä. Syksy on ollut melko intensiivinen ja huomaan energiatasojen laskeneen. Ja vaikka olen rakastanut yhdessä tehtyjen joulukalenterien luomaa yhteisöllisyyttä, on joulukalenterin organisoimisessa melkoinen homma. Niinpä tänä vuonna olinkin sitten jättämässä koko projektin sikseen. Kunnes sain muutamia kyselyitä siitä, mahdanko olla tänä vuonna tekemässä joulukalenteria.

Ja siitä se ajatus sitten lähti. En halua sitoutua joka päiväiseen kalenterin luukkuun, mutta kutsun vieraita tänne jakamaan omia jouluisia reseptejä, askarteluohjeita tai muita joulufiiliksiä. Eli siis just sut, tervetuloa jouluvieraaksi tänne blogiin!

Miten toimia?

Jos kiinnostuit, laita minulle sähköpostia osoitteeseen minna(at)emmo.fi, laita otsikkoon JOULUVIERAS 2017 ja esittele viestissä oma ideasi lyhyesti kuvan kera. Vieraat ovat omassa postauksessaan myös esitelleet itsensä, keitä ovat, mistä tulevat, ja ehkä vielä jotain omista jouluperinteistä. Laitan avuksi muutamia kysymyksiä kunhan saan aikataulua hahmoteltua tarkemmin. Jos sinulla on oma blogi tai muita sosiaalisen median kanavia, voit toki kertoa niistä. Tarkoitus on tosiaan jakaa omia joulujuttuja rennosti ja oman näköisesti.

Lämpimästi tervetuloa mukaan.

Alta pääset selailemaan menneiden vuosien joulukalentereita, inspiraation lähteinä ne eivät onneksi vanhene koskaan.

 

 

Joulukalenteri 2015

 

Joulukalenteri 2016