Aivojen hyvinvointiin – yhteistyössä New nordic ja Blogirinki.

Uutena yrittäjänä aivokapasiteettini on jatkuvan rasitteen ja pinnistelyn alla. On paljon uusia asioita, muistettavaa ja tehtävää. Suurin osa muistettavista asioista ei sinällään ole kovin vaativaa, mutta koska moni asia on uusi, vaatii se opettelua ja erilaisten käytäntöjen ja rutiinien luomista itselle. Tuntuu että muisti on jatkuvalla rasitteella ja muutenkin työ on näin alkuun pelkkää skarppaamista. Tähän päälle kun lisätään kaikki lasten alkavat harrastukset, omat opiskelut ja muut menot, niin voitte kuvitella, että muistia ja aivojen suorituskykyä lisäävä lisäravinne on sangen tervetullutta.

Kokeilin Clear Brain tuotteita päivinä, jolloin tiesin, että minulla olisi edessä monenlaista muistettavaa, useampia tehtäviä suoritettavana tai joku palaveri, jossa halusin olla mahdollisimman tarkkaavainen. Huomasin Clear Brainin auttavan myös opintoihin liittyvien tehtävien tekemisessä ja jopa blogin kirjoittamisessa. Ajatukset oli helpompi pitää kasassa ja keskittyä yhteen tehtävään kerrallaan, ilman, että ajatukset lähtivät harhailemaan. Koin, että Clear Brain valmiste piristi ja auttoi jaksamaan, vaikka päivä olisikin ollut hektinen.

Kaiken kaikkiaan olen ollut New Nordic tuotteisiin erittäin tyytyväinen. Lue myös kokemukseni Hair Volumesta ja Melissa Dreamista. Kokemukseni mukaan kaikki kokeilemani tuotteet ovat selkeästi parantaneet elämänlaatuani, parantamalla unta, muistia tai vahvistamalla hiuksia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Clear brain on aivojen suorituskykyä ja muistia auttava monipuolinen kasvi-yrttiuute-vitamiini-kivennäisvalmiste. Aivot ovat suurin ja tärkein hermostomme osa. Aivoissa on miljardeja neuroneja ja se toimii ajatustemme ja tunteidemme ytimenä. Aivot vastaanottavat ja lähettävät signaaleja kaikkialle kehossamme. Sen normaali toiminta on riippuvainen monista ravintoaineista. Clear Brainin™ voima perustuu luonnollisiin kasvi- ja yrttiuutteisiin sekä vitamiineihin ja kivennäisaineeseen. Jodi edistää normaalia kognitiivista toimintaa kuten muistia ja keskittymiskykyä. Pantoteenihappo tukee aivojen normaalia suorituskykyä. B-vitamiinit vähentävät väsyneisyyden tunnetta ja tukevat hermoston normaalia toimintaa.

 

ARVONTA

Blogini lukijoilla on myös mahdollisuus voittaa itselleen kokeiluun yksi paketti Clear Brain™ tablettejaKommentoi tähän miten sinä huollat muistiasi? Arvonta-aika on 31.8.-7.9.2016. Laitathan mukaan toimivan sähköpostiosoiteen.

Yhteistyössä: New Nordic ja Blogirinki

S_hk_postiliite