3 aineen banaanikeksit on niin helppo valmistaa, että lapset voivat tehdä ne itse. Raaka-aineitakin on nimensä mukaisesti vain kolme, tarvitset vain banaania, kaurahiutaleita ja kuivattuja karpaloita.

Meillä lapset välillä vinkuvat pyytävät välipalakeksejä. Suosimme monestakin syystä itse tehtyjä. Ensinnäkin banaanikeksit on sen verran helppo valmistaa, että niiden valmistus tukee lasten oma-aloitteisuutta ja itsenäisyyttä. Lasten on hyvä oppia jo pienestä pitäen perheemme motto, ku ite tekee, saa mitä tulee. Toisekseen ku ite tekee, tietää mitä niihin kekseihin tulee.

banaanikeksit_3

3 aineen Banaanikeksit

Ainekset

2 banaania
2 ½ dl kaurahiutaleita
3/4 dl rusinoita tai kuivattuja karpaloita
Valmistusohje

Muussaa banaanit ja sekoita aineet keskenään.
Tee taikinasta nokareita leivinpaperin päälle pellille.
Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia.

banaanikeksit