mainos

Tiedättekö, olen tässä miettinyt jo pitkään tätä blogia ja sitä mikä minua alunperin motivoi aloittaa sekä skräppäämisen että bloggaamisen. Ja se oli yhteisöllisyys. Se, että löysin netistä inspiroivan yhteisön, joka sekä opetti minut skräppäämään, että innosti jakamaan tekemiäni töitä julkisesti netissä. Kaikki skräppäyskonkarit varmaan tietävätkin, että puhun Inspiroidu -blogista.

Minusta ei ole astumaan Inspiroidu -blogin jättämiin saappaisiin, mutta olen pitkään miettinyt, miten voisin auttaa uusia harrastajia alkuun samalla tavalla kuin minua autettiin alkuun silloin 2008. Tästä tunteesta syntyi Ihanat Albumit -skräppää muistot talteen kirja ja sen myötä heräsi myös ajatus skräppäyskoulusta.

Skräppäyskoulu on sarja videoita ja haasteita, joiden avulla kuka tahansa voi kokeilla skräppäystä. Skräppäyskoulu lähtee liikkeelle perusasioista ja haastaa joka viikko tekemään sivun hieman eri näkökulmasta. Olen huomannut kuinka oma inspiraationi on lisääntynyt sitä mukaa kun olen videoinut sivujen syntyä ja miettinyt omaa alkutaivaltani skräppääjänä. Olen haastanut samalla itseni kokeilemaan uusia tapoja skräpätä.

Skräppäyskoulu on siis avoin haaste kaikille kiinnostuneille. Mitään ei tarvitse osata, mutta toisaalta pidempäänkin skräpänneet ovat tervetulleita mukaan! Skräppäyskoulu starttaa kesäkuussa ja kestää ainakin yli heinäkuun helteiden. Osallistua voit linkkaamalla työsi tänne blogiini tai Instagrammissa #ihanatalbumit. Voit myös osallistua skräppäyskouluun ilman, että jaat töitäsi julkisesti.

Moni on kysellyt tarvikkeiden perään ja tässä tulee alustava lista millä pääsee alkuun:

  • kuviopaperi, itse käytän 12×12 tuumaisia, mutta tämä on maku asia
  • sakset, hyvät sakset on askartelijan tärkein työväline, sanokaa mun sanoneen
  • paperileikkuri, mä en koskaan leikkaa suoria linjoja saksilla
  • liima,sellainen mikä soveltuu paperiaskarteluun ja on happovapaa
  • kaksipuoleinenteippi, helppo ja siisti tapa kiinnittää paperia
  • kohotarrapalat, niillä saa yksinkertaiseenkin sivuun mukavaa kolmiuloitteisuutta
  • vesivärit, käytän paljon, edullisia ja riittoisia
  • StazOn musta muste tai muu liotinpohjainen muste
  • koristeita maun mukaan

Tuu mukaan ja pyydä kaverit kanssa! Saa jakaa. Ensi torstaina aloitetaan!

 Loading InLinkz ...