Ihanat Albumit kirjan julkaisun jälkeen minua on käyty muutamaan otteeseen haastattelemassa. Olen päässyt kertomaan skräppäyksestä videolla, perinteisessä lehti jutussa ja radiossa. Jännitin alkuun haastatteluita, mutta oikeasti on tosi hauskaa päästä kertomaan itselleen tärkeästä harrastuksesta ja jakaa innostusta. Monesti haastattelijat eivät etu käteen juurikaan tiedä skräppäyksestä, joten pääsee ikään kuin ihan puhtaalta pöydältä kuvailemaan skräppäystä harrastuksena.

Monelle on varmasti yllätys, että skräppäys on kaikkien aikojen kansainvälisin harrastukseni. Vaikka skräppäystä, kuten monia muitakin askartelu- ja käsityöharrastuksia tehdään pääsääntöisesti yksin, on se silti tuonut elämääni monia hienoja tuttavuuksia! Skräppäyksen perässä olen matkustanut ympäri Eurooppaa ja muutaman kerran Yhdysvalloissa. Olen saanut ystäviä ympäri maailmaa ja saanut jakaa intoa ja inspiraatiota ihmisten kanssa, jotka jakavat saman intohimon. Silloin yhteinen kieli löytyy, vaikka kielitaitoa ei olisikaan. Nyt reissaamisessani on pidempi tauko. Oikean elämän työt ovat sellaisessa muutoksessa, että energiaa matkustamiseen ei ole ollut. Uskon kuitenkin, että pian taas löytyy mahdollisuus päästä reissun päälle.

Parasta tässä kirjan julkaisussa on ollut se, että minulla on ihan hirveä skräppäys draivi päällä. Pitkästä aikaa sivuja syntyy spontaanisti, niin että koko ajan on joku projekti työn alla. Oi askartelun ihanuutta!

jump

Tämä yksinkertainen sivu syntyi Kodin kuvalehden haastattelussa. Mun piti saada aikaan sivu, jonka tekemisen saa tiivistettyä kahteen minuuttiin. Niin, että loppu tulos olisi silti kiva ja sellainen, että voisin oikeasti laittaa sen valokuva-albumiini. Tästä tuli mielestäni aika onnistunut, vaikka rehellisyyden nimissä on sanottava, että lisäsin sivuun vihreät puolihelmet, & -tarran ja sydän harraniitin kameroiden sulkeuduttua.

Sivuni eivät yleensä synny niin nopeasti, vaan keskeneräinen sivu lojuu pöydälläni viimeistä silausta odottaen. Pieni välimatka auttaa näkemään mitä sivu vielä kaipaa ollakseen valmis. Mutta tästä tuli mun mielestä kiva. Valoisa ja eloisa.
jump_2

Ensi torstaina starttaa skräppäyskoulu. Pysykäähän kuulolla, konkarit ja aloittelijat.