Tiesittekö, että tänään vietetään kansainvälistä skräppäyspäivää? Kyllä vain sellainenkin on olemassa. Päivän kunniaksi haluan arpoa 2 kpl uutukaisen uusia Ihanat albumit -Skräppää muistot talteen kirjoja. Niin uusia, että kirjat on itseasiassa vielä postissa, mutta lupaan hakea ne ennen arvonnan päättymistä.

Ihanat albumit-Skräppää muistot talteen on esikoisteokseni, joka keskittyy valokuva-albumi askarteluun, skräppäykseen. Voit lukea kirjasta lisää täältä, samassa on myös lyhyt video, joka avaa kirjan sisältöä. Myös MarjoSanttu ja Suvi ovat kirjoittaneet hienot arviot kirjasta, kiitos niistä! Tosi kiva kuulla, mitä lukijat ovat mieltä ja erityisen kiva on jos linkkaisitte töitä, joita olette kirjan inspiroimana tehneet. Jaan niitä sitten facebookissa parhaani mukaan. Jos haluat varmistaa, että saat oman kappaleesi, voit tilata sen täältä.

Mutta sen pitemmittä puheitta, mennään itse asiaan. Arvon kaksi kappaletta Ihanat albumit kirjoja kaikkien tähän postaukseen kommentoineiden kesken. Kerro samalla onko skräppäys sinulle tuttua?

Olisin iloinen jos jakaisit tiedon kirjastani! Ilahdun tietenkin jokaisesta jaosta, mutta se ei ole ehtona osallistumiselle.

ARVONTA_IHANAT ALBUMIT

Arvon kirjat 16.5 ja voittajien nimet julkaistaan sekä täällä blogissa, että facebookissa. Voittajilla on viikko aikaa ilmoitella itsestään, jonka jälkeen arvon kirjat uudelleen, ellei voittaja ole ottanut yhteyttä.

Arpaonnea kaikille tasapuolisesti!