Värikäs aamupala tuo energiaa koko päivään. Oletteko huomanneet, että sen lisäksi mitä aamupalalla konkreettisesti syö, myös sillä on väliä miten sen ruoka on aamiaisella esillä. Nyt kun ulkona on upea auringon paiste, tekee mieli leikitellä iloisilla väreillä myös kotona! En ole kummoinenkaan kausi sisustaja, mutta kattauksessa huomaan, että kevättä kohti värit lisääntyvät ja kirkastuvat.

Värikäs aamupala

Nämä Arabian vanhat Pop -kupit olen saanut mummoltani. Ja vaikka alkujaan kupit on tehty arkikäyttöön, ovat ne meillä saaneet ylennyksen pikkuisen paremmiksi kupeiksi. Mutta jotenkin niistä juominen tai oikeastaan jo niitä katseleminen saa meikäläisen hyvälle tuulelle. Konmarituksen myötä olen oikeastaan vielä kiintyneempi niihin tavaroihin, jotka olen päättänyt säästää. Kuten vaikka näihin vanhoihin arabian astioihin. Ja oikeasti, arki muuttuu juhlaksi aika pienillä teoilla, kauniilla kupeilla, mietityillä värimaailmoilla ja tuoreilla kukilla.

Kupissa olevan kananmunan olen värjännyt punakaalilla. Kyllä vain, punakaalilla. Värikäs kattaus vaatii osakseen myös värikkäät munat. Jos olet kyllästynyt iänikuiseen sipulilla värjäämiseen, niin katso pääsiäismunien kasvivärjäys ohjeet täältä.

Ja kun vielä hankkii sävyihin sopivat servetit, niin aika helposti saa kattaukseen väriä ja iloa, vai mitä sanotte?

Värikäs aamupala

Millaisia ideoita teillä on pääsiäiskattaukseen?