Minulle tarjoutui hauska mahdollisuus pitää valokuvauskurssi. Tai oikeastaan kaksi pientä työpajaa, joista toinen keskittyy enemmän tekniikkaan ja toinen sitten enemmän kuvan sisältöön. Kurssit pidetään Tampereen Teiskossa Murikka-opistossa Askartelupirtti -tapahtumassa 16.4. ja 17.4.

Valokuvauskurssi x2

Kohti parempia kuvia 16.4 klo 14.00

Kurssi keskittyy nimensä mukaisesti omien kuvaustaitojen kehittämiseen. Kurssilla saat ideoita ja vinkkejä kameran käyttöön, valaistukseen ja ylipäätään siihen, miten kehittää omaa kuvaamistaan. Kurssi sopii hyvin bloggaajille jotka tuskailevat töidensä kuvaamisen kanssa, mutta se sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita valokuvauksesta. Valokuvauskurssi on hyvin käytännön läheinen, kurssilla opitaan erilaisten harjoitusten avulla ymmärtämään kameran toimintaa ja löytämään uusia kuvakulmia joka päiväiseen kuvaamiseen.

Mukaan tarvitset oman kameran. Ilmoittaudu kurssille täällä.

Valokuvauskurssi

 

Voimaannuttavat omakuvat 17.4 klo 9.00

Omakuvilla tarkoitetaan kaikkia ihmistä itseään konkreettisesti tai  symbolisesti kuvaavia valokuvia, joista hän tunnistaa jotain olennaista itsestään ja jotka hän haluaa omakuvaksi lukea. Omakuvien katseleminen on vaikeaa, mutta samalla kiehtovaa. Mitä näen omassa kuvassani kertoo paljon siitä millainen suhde minulla on itseeni.Voimaannuttavat omakuvat kurssilla sukelletaan omakuvien kiehtovaan maailmaan ja opitaan mitä merkityksiä selfiellä voi olla. Saat myös konkreettisia vinkkejä oma kuvien ottamiseen ja niiden kanssa työskentelyyn.

Kurssi sopii kaikille. Tarvitset mukaan oman kameran. Ilmoittaudu kurssille täällä.

valokuvauskurssi - omakuvat