Sisusta, somista ja tee itse kaunista kotiin

Pistetään uuden blogin kunniaksi pystyyn kirja-arvonta! Sain arvottavaksi uuden DIY ihmisille suunnatun sisustuskirjan: Sisusta, somista ja tee itse kotiin. Kirja on täynnä inspiroivia ideoita, kuvia ja tekstejä ja mikä parasta, kaikki kirjan työt on toteutettu vanhaa hyödyntäen. Kirjassa on käytetty monipuolisesti erilaisia tekniikoita aina pitsiliinojen uusiokäytöstä betoni töihin.

Kirjan sisustustyyli on maalaisromanttinen, mutta monet ideat soveltuvat hyvin kaikenlaisiin sisustustyyleihin. Itse innostuin erityisesti kirjan rouheammista rautalanka töistä ja erilaisista lahjoiksi soveltuvista pienistä askartelutöistä. Kirjassa on ohjeita ja vinkkejä vuoden jokaiseen sesonkiin, eikä puutarhaakaan ole unohdettu.

Kaiken kaikkiaan ohjaustoimminan artenomit, Mari Nuikka ja Pinja Niemi ovat tehneet hienoa työtä kirjan parissa. Upeat kuvat on ottanut Marjo Koivumäki. Kirjaa selaillessa ei voi olla innostumatta!

Sisusta, somista ja tee itse kaunista kotiin
Sisusta, somista ja tee itse kaunista kotiin

Jos haluaisit kirjan itsellesi, voit osallistua arvontaan kommentoimalla tähän mitä sinä olet viimeksi tuunannut omaan sisustukseesi sopivaksi! Tai mille vanhalle esineelle haluaisit seuraavaksi antaa uuden ilmeen?

Arvonta suoritetaan 7.2.2016 klo 18.00.