Pikainen tervehdys täältä ruudun takaa. Olen koko päivän naputellut kuvia paikalleen ja homma ei tunnu loppuvan koskaan. Kun bloggerissa olin jo omasta mielestäni aika haka koodaamisessa, niin täällä wordpressissä olen kerta kaikkisen peukalo keskellä kämmentä. Vähän sama kuin muuttaminen noin yleensäkin. Vanhassa kodissa sitä tietää missä mikäkin on ja kuinka kauan kävelee bussipysäkille ja sen, että naapuri on yötöissä ja käy aina suihkussa klo 4.00. Sitten kun muuttaa sieltä vähän jo pieneksi jääneestä kaksiosta tilavampaan kolmioon, niin alkuun on vaikea hahmottaa, että miten sen tilan hyödyntäisi parhaalla mahdollisella tavalla. Sanotaanko niin, että olen siinä pisteessä, että muutto kuorma alkaa olla purettu, mutta minä en vielä ole löytänyt vaatehuoneen valonkatkaisijaa.

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

 

banaaniletut3