Hei kaikki! Ku ite tekee -blogissa eletään muutoksen tuulia ja varsin jännittäviä aikoja. Koko blogi nimittäin siirtyi wordpressiin. Vielä tässä hiotaan vähän yhtä sun toista, mutta sisältö pitäisi kokonaisuudessaan olla täällä. Toivon kuitenkin kärsivällisyyttä, tässä on ollut muutamia mutkia matkassa, mutta voiton puolella ollaan jo!

Kerrassaan jännittävä uusi maailma tämä WP. Bloggeriin tottuneena saa opetella monet asiat ihan alusta lähtien. Koen kuitenkin, että muutto tuli oikeaan kohtaan ja uskon sen olevan teitä lukijoitakin palveleva muutos! Jatkossa ruoka ja askartelu löytyvät helpommin omilta sivuiltaan ja uskon navigoinnin olevan helppoa kunhan kaikki toivumme ensi järkytyksestä. Saan tänne myös siirrettyä jo olemassa olevaa tietoa askartelusta ilahduttamaan heitä, jotka sen perässä blogiini tulevat.

Miltä muutos näyttää sinne ruudun toiseen päähän? 

skräppäys_luistellaan

Kun tekniikka ei pelaa, on aikaa askarrella! Tämän pienen tauon aikana on syntynyt yllä oleva leiska luistelusta. Ilahduttavaa, että pakkasella ymmärsin liikuskella ulkona kameran kanssa, sillä yllä olevasta kauneudesta ei ole tänään enää paljoa jäljellä.